B2B

Εταιρικό Προφίλ

ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Σύντομο Ιστορικό

Η εταιρία «Funky» ξεκίνησε να ασχολείται με τον χώρο της ένδυσης ως οικογενειακή επιχείρηση από το 1989. Σήμερα λειτουργεί με την επωνυμία «For Funky Kids Collection AE». Στην πορεία της δημιουργήθηκαν και διατηρήθηκαν συνεργασίες σε δίκτυο με καταστήματα σ’ όλη την Ελλάδα.

Η πολύχρονη εμπειρία και η συνεχόμενη ενημέρωση των διεθνών τάσεων μόδας συνέβαλε στην απόκτηση γνώσεων, οι οποίες καθ' όλη την διάρκεια της πορείας της επιχείρησης, βοήθησαν στην ανοδική πορεία της.

Η εταιρία «For Funky Kids Collection AE» διαθέτει ένα οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων από 400 πελάτες σε όλη την Ελλάδα.


Προφίλ

Οι ηλικίες που καλύπτουν τα προϊόντα της «For Funky Kids Collection AE» είναι βρεφανάπτυξη, βρεφικά, junior και παιδικά – εφηβικά. Απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 0-16 χρονών.

Η εταιρία σχεδιάζει και παράγει κάθε χρόνο δύο συλλογές, μία για Άνοιξη - Καλοκαίρι, και μία για Φθινόπωρο - Χειμώνα. Οι κολεξιόν σχεδιάζονται από έμπειρο προσωπικό με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες σχεδιασμού. Σκοπός μας είναι να επιτύχουμε την καλύτερη σχέση design, ποιότητας και τιμής προσφέροντας προϊόντα με σχέδια και χρώματα που ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους. Η «For Funky Kids Collection AE» απευθύνεται στα πιο πολύτιμα πλάσματα του κόσμου, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για την ραφή των ρούχων επιλέγονται με βάση την άριστη ποιότητά τους σε ελκυστική τιμή, προσφέροντας στα παιδιά όχι μόνο άνεση αλλά και στυλ κάθε λεπτό της ζωής τους.

Φιλοσοφία

Η βασική φιλοσοφία που χαρακτηρίζει τις αρχές λειτουργίας της εταιρίας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη, και η ικανοποίηση του καταναλωτή.

 Πιο συγκεκριμένα η εταιρία επιδιώκει :

© 2024 forfunkykids.gr - All Rights Reserved
Powered by Wefia